محل تبلیغات شما
نگاهی به دیرومه‌های زنجیره‌ای:
 روشنگری کیهان مدعیان اصلاحات را عصبانی کرد
  ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
سرویس ی-
حسین مرعشی در مصاحبه با رومه آرمان گفت: اگر به تیترهای رومه‌هایی نظیر کیهان در موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی نگاه کنید، خواهید دید که این رسانه‌ها می‌گویند به ازای هر کرسی در مجلس 24 نفر در حال رقابت هستند. بیان چنین سخنی به معنای تلاش برای القای رقابتی کامل بودن انتخابات است. کیهان تیتر می‌زند همه گروه‌های ی در عرصه رقابت حضور دارند و کاندیدای آنها در انتخابات حضور دارند اما اصل موضوع واقعاً این‌گونه است؟ از نگاه کیهان اصل مشکل به خودی خود پذیرفته نشده، چه برسد به آنکه بخواهند راهی برای مشکلات داشته باشند. جمعی از دوستان به‌نظر می‌رسد متوجه واقعیت‌ها نشده‌اند».
رومه کیهان- 13 بهمن 98- در گزارشی با عنوان تایید صلاحیت 2000 نامزد دیگر، رقابت 24 نامزد برای هر کرسی» نوشته بود: با احتساب مرحله بررسی صلاحیت در هیئت مرکزی نظارت، تعداد تأیید صلاحیت‌شده‌ها، حدود 7000 نفر است که با این حساب، در انتخابات پیش روی مجلس، برای هر کرسی، 24 نامزد رقابت می‌کنند».
کیهان همچنین- 14 بهمن 98- در گزارشی با عنوان اصلاح‌طلبان چند برابر دوره قبل نامزد دارند» نوشته بود: پروانه مافی نماینده عضو فراکسیون امید مجلس، چند روز پیش در مصاحبه با رومه آرمان گفت: این موضوع که اکثر نمایندگان اصلاح‌طلب رد صلاحیت شده‌اند، غلط است و اتفاقاً اکثریت آنها تأیید صلاحیت شده‌اند. اکثر نمایندگان خانم در مجلس تأیید صلاحیت شدند». اصلاح‌طلبان با عباراتی مانند نامزد نداریم» و مجلس یکدست خواهد بود» و درصدد آن برآمدند تا با مظلوم‌نمایی، اذهان عمومی را متوجه خود کنند و به‌جای پاسخگویی به افکار عمومی، خود را در موضع طلبکاری از حاکمیت قرار دهند. آنها گمان می‌کنند روانشناسی مردم ایران به‌گونه‌ای است که با مظلوم‌نمایی می‌توان آنها را فریب داد و رأی‌شان را بدست آورد».
در ادامه گزارش کیهان آمده بود: اصلاح‌طلبان سعی دارند با طرح این گزاره که بازنده‌ایم» رقیب را دچار اشتباه محاسباتی کنند. ادعای اصلاح‌طلبان مبنی بر اینکه نامزد نداریم، دروغی بیش نیست و پیش‌بینی می‌شود که در روزها و هفته‌های آینده، اصلاح‌طلبان که با تورم کاندیداها مواجه هستند، برای هر 290 کرسی مجلس گزینه‌های خود را معرفی خواهند کرد. آنان پشت صحنه و در واقعیت با مشکل انتخاب افراد و بستن لیست از میان نامزدهای خود مواجه هستند اما در رسانه‌ها و محافل عمومی از نداشتن نامزد می‌نالند؛ یک بازی تکراری».
گویا روشنگری کیهان، مدعیان اصلاحات را حسابی عصبانی کرده است.
مسئولیت‌گریزی مسببان وضع موجود با ژست ناظر بیرونی
رومه دولتی ایران دیروز در مطلبی با عنوان ایران و کرونا» نوشت: بهتر است که نهادهای مدنی و‌ اشخاص موجه و معتبر در هر حوزه از جمله بهداشت و درمان نیز وارد میدان شوند. ممکن است چند تا انتقاد هم داشته باشند، ولی در عوض مردم نظرات آنان را محترم خواهند شمرد. در همین جریان کرونا تاکنون چند تن از پزشکان به‌طور مستقل ویدئوهایی را تهیه و منتشر کرده‌اند که با استقبال عمومی هم مواجه شده است از جمله یک خانم پزشک توضیحات بسیار خوب و آرام‌بخشی را به مردم می‌دهد که اعتماد مخاطبان را نیز جلب می‌کند. وزارت بهداشت و سایر نهادهای اجرایی باید این ظرفیت را جدی بگیرند. در حوزه عمومی کار سخت‌تر است. بی‌اعتمادی به اظهارات مقامات بهداشتی و درمانی در ذیل بی‌اعتمادی عمومی قابل درک است. متأسفانه ماجرای هواپیما ضربه سنگینی را به اعتماد عمومی زد و انتشار نوار اخیر نیز آن را تشدید کرده است. با این حال باید از گذشته درس گرفت و به بازسازی اعتماد از دست رفته اقدام نمود.»
ناکارآمدی و بی‌کارنامگی مدعیان اصلاحات آن‌قدر فضاحت‌بار است که خودشان می‌گویند انتخابات تهران را سی بر هیچ می‌بازیم. این طیف فریبکار که باید یقه خودش را بچسبد، امروز ژست ناظر بیرونی می‌گیرد تا با انحراف اذهان عمومی از مسئولیت‌پذیری فرار کند.
بی‌کارنامه‌ها و فرافکنی‌ها
رومه شرق در یادداشتی در شماره دیروز همچنان پروژه انگاره‌سازی در مورد انتخابات را پیگیری کرده و نوشته است: با پایان‌ یافتن مدت اعتراض کاندیداهای رد صلاحیت ‌شده از طرف شورای نگهبان و قطعی ‌شدن اسامی ‌کاندیداهای تأیید شده این شورا در حوزه‌های انتخابیه کل کشور، به گفته صاحب‌نظران و با نگاه به‌ ترکیب کاندیداها سرنوشت نزدیک به
دو  سوم کرسی‌های مجلس از هم‌اکنون مشخص است. نامزدهای این حوزه‌ها در طیف اصولگرایان تعریف می‌شوند. سرنوشت مابقی کرسی‌ها در بهترین حالت، مبارزه‌ای بین اصولگرایان با افراد ناشناخته است».
در ادامه نوشت: دولت دوم به نیمه راه خود رسیده است و انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک است. مجلس یازدهم دو سالی باید با دولت و دو سالی هم با دولت بعدی کار کند. همه قبول داریم که شرایط کشور حساس است؛ به‌ویژه وضع اقتصادی مملکت و سبد غذایی و سفره مردم به اندازه‌ای کوچک شده که در کشور افرادی هستند که از تأمین نان خالی سفره خود ناتوان هستند.»
گفتنی است مدعیان اصلاحات اگر واقعاً دغدغه معیشت مردم را دارند، پاسخ نمی‌دهند که نمایندگان طیف اصلاحات در مجلس در طول چهارسال چه اقدامی برای بهبود معیشت مردم انجام داده‌اند؟! برخی نمایندگان این گروه که حتی در فرصت نطق‌های خود به وضوح نشان دادند که عده‌ای خاص را نمایندگی می‌کنند. آن هم عده‌ای  که به سبب آشوب‌افکنی 9 ماهه در کشور باید مجازات‌های شدیدی را متحمل می‌شدند و اکنون تنها در حصر خانگی هستند.
 برخی نمایندگان این طیف هم در طول 4 سال به ی‌کاری و متهم کردن نظام مشغول بوده‌اند! و باعث شدند  مجلس دهم به‌عنوان ضعیف‌ترین مجلس در تاریخ پس از پیروزی انقلاب اسلامی نامیده شود.


رئیس‌قوه قضائیه: اصلی‌ترین راهکار پیشگیری از فساد شفاف‌سازی نظام اقتصادی کشور است ۱۳۹۸/۰۷/۲۹

فرمانده ارتش: جت ایرانی «یاسین» محصول خودباوری و غلبه بر تحریم‌هاست ۱۳۹۸/۰۷/۲۹

رئیس‌جمهور آمریکا: اوباما، هم سوریه را از دست داد هم یک میلیون نفر را به کشتن داد / پمپئو: اتفاقی که برای کُردهای سوریه افتاد برای اسرائیل نمی‌افتد! ۱۳۹۸/۰۷/۲۹

مجلس ,کیهان ,عمومی ,انتخابات ,نامزد ,صلاحیت ,مدعیان اصلاحات ,که با ,است که ,با عنوان ,برای هر ,کیهان مدعیان اصلاحات

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Leah's site فیلیت گارد فیلتر Milton's life بدنسازی برند سازی ، تبلیغات اینترنتی Janet's site وب سایت آموزشی و پژوهشی مهندس امیرخانلو فرنوشا Marion's collection ogoutacpo